Burkolás

Hidegburkolás igényesen, korrekt áron

Vállaljuk fürdőszobák teljes körű felújítását a bontástól a burkoláson át a teljes vízvezetékszerelési munkálatokig!

A hidegburkolás egy kiváló technika, amelyet felhasználunk a padlók és falak stílusos és tartós burkolásához. Elsősorban hazánkban a konyha és a fürdőszoba falait szokták csempével burkolni és a padlót pedig padlólappal, amit a könnyű tisztántartás miatt részesítenek előnyben. Szakértő csapatunk a legmodernebb hidegen kötő ragasztók és fugázók felhasználásával biztosítja a burkolólapok vagy egyéb burkolóanyagok szilárd rögzítését.  

Padló és fal burkolása

A fal burkolása előtt számos lépést kell végrehajtani annak érdekében, hogy a burkolat stabilan és esztétikusan illeszkedjen a felületre.

Felület előkészítése: 
Első lépésként alaposan megtisztítjuk a falat a por és szennyeződések eltávolításával. Ez lehetővé teszi a burkolóanyagok számára, hogy megfelelően tapadjanak.

Régi burkolat eltávolítása:
Ha a falon már van régi burkolat, azt el kell távolítani. Ez magában foglalhatja a csempék, festék vagy más rétegek eltávolítását is természetesen.

Felület simítása:
Kiegyenlítjük a falat, ha szükséges a bontásból eredő esetleges nagyobb lyukak elkerülése érdekében. Az egyenetlenségek eltávolítása és a felület simítása segít abban, hogy a burkolat egyenletesen  illeszkedjen a fal, vagy padló síkjára.

Alapozás:
Alapozzuk a falat egy megfelelő alapozóval. Az alapozó segít abban, hogy a fal jobban fogadja az alkalmazott ragasztót és elősegíti a burkolóanyagok stabilabb rögzítését. Többszöri takarítás ellenére megmaradt minimális finom port is megköti.

Mérések és elrendezés:
Munkatársaink kimérik a falat és a padlót, megtervezve a burkolóanyagok elrendezését. Ez segít elkerülni a szükségtelen vágásokat és a helytelen illeszkedéseket.

Ragasztó felhordása:
Megkezdjük a ragasztó felhordását a felületre (fal, vagy padló). A ragasztó típusa függ a burkolóanyagtól és a fal típusától.

Burkolóanyagok elhelyezése:
Felhelyezzük a burkolóanyagokat a ragasztóra a tervezett elrendezés szerint. Ügyelünk a pontos illeszkedésre és az esztétikus fugákra.

Fugázás:
Miután a burkolatok a helyükön vannak, folytajuk a fugázást. A fugázó anyagot a csempék közé terítjük, majd letöröljük a felesleges fugázó anyagot.

Száradás:
Hagyjuk, hogy a burkolatok és a fugázó anyagok megfelelően megszáradjanak, mielőtt bármilyen terhelésnek kitennénk a felületet.

Általunk

PREFERÁLT MÁRKÁK

ELDUGULT A LEFOLYÓ?

Duguláselhárítás

A dugulások váratlanul jelentkezhetnek, és azonnali megoldást igényelnek. Szolgáltatásainkkal rendelkezésre állunk 24/7, hogy gyorsan és hatékonyan elhárítsuk a dugulásokat, és visszaállítsuk a vízszolgáltatás zavartalan működését.

HÍVJON SZAKEMBERT!

Legyen szó mosdó, WC, zuhanyzó, vagy konyhai lefolyóról, csapatunk bármilyen típusú duguláselhárítási feladatot ellát. Rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez, és minden helyzetben hatékony megoldást kínálunk.
Scroll to Top